Taapero trampoliinilla / Buzzador

Tämä julkaisu on tehty yhteistyössä Buzzadorin kanssa.

Pääsin mukaan Buzzadorin kivaan kampanjaan, jossa tarkoitus oli mennä lapsen / lasten kanssa HopLopiin ja viettää siellä hauskaa aikaa leikkien sekä kotiruokalounasta nauttien. Tartuimme Papun kanssa tarjoukseen ja kävimme huhtikuun aikana itse asiassa kaksikin kertaa tutustumassa Raisiossa, Ikeaa vastapäätä olevaan uuteen HopLop-sisäleikkipuistoon.

Ensimmäisellä kerralla menimme paikalle eräänä sunnuntaina, joten Buzzador-kampanjatarjous ei silloin ollut voimassa, mutta Papu pääsi vähän tutustumaan meininkeihin. Jo silloin huomasin, että trampoliinit olivat tytön ehdottomia ykkössuosikkeja! Hän jaksoi pomppia lähes 20 minuuttia omalla trampoliinillaan, kun viereisillä paikoilla lapset piipahtivat hyppimässä hetken ja jatkoivat taas leikkejään muualla.


Kun pääsimme vihdoin käymään arkipäivänä, saimme seuraamme Papun ikätoverin äitinsä kanssa. Me äidit tunnemme toisemme Instagramista ja hekin olivat saaneet kutsun tähän Buzzadorin HopLop-kampanjaan. Oli ilo seurata kahden kaksivuotiaan touhuja. Papu viiletti kassalta menemään jo kuin vanha konkari, selvästi oli edellisestä vierailusta jäänyt kivoja muistikuvia.


Pienten lasten puolella testattiin pallomerta ja kiipeilytelineitä sekä erilaisia pelejä, trampoliinit pompittiin taas huolella läpi ja tällä kertaa päästiin testaamaan jopa autorataa, kun jonoja ei ollut. Olimme nimittäin ajoittaneet vierailumme erittäin lämpimään kevätpäivään, joten koko valtavassa sisäleikkipuistossa oli ehkä kymmenkunta aikuista lapsineen. Se oli näiden pienten lasten kannalta tosi hyvä juttu, sillä isompien lasten rajut leikit joskus hieman säikyttävät näitä taaperoita. Eivätkä isot aina muista varoa pieniä, jotka eivät ihan yhtä näppärästi vielä liiku haastavissa kiipeilyrakennelmissa.


Meillä oli todella hauska parituntinen, jonka aikana itsekin laskin mäkeä Papu sylissä ja ajoin hänen kanssaan sähköautolla. Trampoliinilla pomppiminen muistutti itseä kyllä siitä, että vähän pitäisi vielä jumpata lantionpohjan seutua...


Ruokailukin sujui kivasti, taaperot halusivat istua vierekkäin, meitä äitejä vastapäätä, kuin isot tytöt! Otimme kaikki annoksen lihapullia. Pullat olivat ihan kohtalaisia, lisukkeet samaten. Taapero ei kovin monta palaa ruokaa malttanut syödä, kun olisi pitänyt päästä takaisin leikkimään. Mutta sen minkä söi, söi ihan hyvällä ruokahalulla. On siis ehkä todettava, että jos käymme tällaisen pikkutaaperon kanssa vielä leikkimässä HopLopissa, lounaaseen emme ehkä sijoita rahaa ennen kuin lapset ovat vähän vanhempia. Kaksivuotias ei ainakaan tällä kertaa malttanut syödä niin paljon, että annos olisi ollut hintansa väärti. Kiitosta kuitenkin äidin näkökulmasta mm. naposteluvihanneksista, joita lapsen annoksessa oli muutaman tikun verran.


Meillä oli siis kiva HopLop-kokemus kaikin puolin, Raision uusi HopLop on siisti ja tilava paikka, johon on helppo mennä ja sieltä löytyy monenikäisille lapsille puuhaa. Papu ja äiti suosittelevat!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yksin kotona kolmestaan

Ajatuksia vuodelle 2021

Vauvavuoden shoppailulista