Masukuvauksissa

Tänään olisi ollut pikkuisen Itun varsinainen laskettu aika. Olen kyllä iloinen siitä, että sen sijaan, että nyt kärvistelisin synnytyssalissa hengittelemässä supistusten tahtiin (tosin siellä salissa oli mukavan viileää...), minulla on sylissä pieni kaksiviikkoinen tytöntyllerö. Hiki on joka tapauksessa, mutta sille ei nyt näissä olosuhteissa mitään voi, kun ei ole sitä ilmalämpöpumppua...

Eilen illalla sain ihanan ja odotetun sähköpostin. Masukuvausten kuvat olivat valmistuneet! Papun masukuvat otti Jere Satamo ja ne otettiin meillä kotona, viime vuoden helmikuussa. Niiden tunnelma oli mukavan talvinen ja kotoisa. Jeren kuvaustyyli on tummahko ja täysin erilainen kuin oma kuvaustyylini, joten siksi halusin buukata juuri hänet. Halusin kuvia, joissa selkeästi näkyy se, etten ole niitä itse "ohjannut". Olin kuviin hurjan tyytyväinen. Tässä kaksi lemppariani noista talvikuvauksista:



Tällä kertaa halusin masukuvat ulkomiljöössä, kun tulossa kuitenkin oli kesävauva ja kesäinen tunnelma olisi mukava tallentaa myös odotuskuviin. Merenrannalla, mikäli mahdollista. Ja hieman toisenlaisella kuvaustyylillä taas, joten tällä kertaa buukkasin kuvaajakseni Korinna Saarisen. Tulokset olivat taas ihania. En ole ihminen, joka varsinaisesti viihtyy kameran edessä tai kokee olevansa erityisen kuvauksellinen. Yleensä oletan, että minusta otetut kuvat jotenkin epäonnistuvat. Mutta kun on taitava kuvaaja, itsekriittinenkin malli saa itselleen muistoksi ihania kuvia.

Korinna kuvasi sekä minua että koko perhettämme, mutta koska mies ei halua kuviaan someen, en valitettavasti voi jakaa niitä otoksia blogissa (paitsi yhden, jossa hän ei ole tunnistettavissa). Riittänee, kun sanon, että olen todella onnellinen, että saatiin muutama aivan ihana perhekuva. Niitä meistä ei todellakaan ole monta otettu!

Tällaisia otoksia saatiin "Itu-masusta" 27.6. (rv 36+1) Kaarinan Rauhalinnassa. Kaunis paikka, ihana kesäinen ilta, vaaaaaltava massu!




Tämä on yksi lempikuvistani.

Tässä toinen lempparikuva.

Papu-neiti nyt vaan on aina ihana. <3


Ihanat kesätunnelmat! Suuri kiitos, Korinna Photography! Palaamme varmasti asiaan, kun Itu täyttää vuoden. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvavuoden shoppailulista

Yksin kotona kolmestaan

Ajatuksia vuodelle 2021